AboutUs1
TRAIN LIKE AN ATHLETE

SISTEMUL NOSTRU DE FRANCIZĂ FIT EXPRESS ESTE ACTIV ÎN 9 ȚĂRI ȘI ARE O PREZENȚĂ PE PIAȚĂ DE MAI BINE DE 3 ANI.

Obiectivul nostru nu este în primul rând să ne extindem pe cât de mult posibil, ci să oferim noilor antreprenori o activitate interesantă și rentabilă.

MISIUNEA NOASTRĂ PRINCIPALĂ ESTE SUCCESUL ACTIVITĂȚII TALE

 

AboutUs2

Fit Express este un concept de antrenament fizic nou și original.

Te vom învăța pas cu pas cum să organizezi un studio în țara în care te afli și îți vom pune la dispoziție  toate informațiile necesare despre afacerea EMS. Suntem parteneri cu cea mai bună școală EMS din lume, respectiv The EMS Trainer Institute (Institutul Antrenorilor EMS). Prin urmare, îți vom pregăti echipa astfel încât să aceasta să poată oferi clienților cele mai bune tehnici de antrenament  de tip EMS. Împreună cu producătorul XBody, îți oferim cea mai bună platformă online EMS de programări și de statistică. Software-ul XBody ONLINE este un instrument integrat, care te va ajuta să fii la curent cu toate informațiile despre studioul tău, în condiții de siguranță, din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla! Noul nostru sistem online este conectat la toate aparatele XBody ale tale, oferind studioului tău statistici, informații despre stadiul programărilor și despre clienți în timp real.

Care este valoarea adăugată a Fit Express?

Te ajutăm cu selectarea locației, cu organizarea studioului, cu formarea personalului și cu multe alte aspecte, astfel încât afacerea ta să devină una de succes cât mai curând posibil. Considerăm că Fit Express este o afacere profesionistă, orientată spre familie. Dorim ca partenerii noștri să fie persoane care împărtășesc aceleași valori. Comunitatea noastră se dezvoltă de la o zi la alta.

Căutăm parteneri de peste tot din lume, dar mai ales din Anglia și din Statele Unite ale Americii.

Ne respectăm clienții și angajații și îți recomandăm să faci la fel și tu!