TRAINLIKEANATHLETEOWNSTUDIO

SISTEMUL NOSTRU DE FRANCIZĂ ÎȚI OFERĂ TOATE CUNOȘTINȚELE DE CARE AI NEVOIE

cu această conexiune inovatoare între

  • Tehnologia privind XBody EMS fitness
  • Conceptul de studio
  • Conceptul de sală de antrenament
  • Conceptul de spa
  • Conceptul mobil
  • Sistem de francizare puternic

FitExpress™ este o poveste de succes adevărată

FIT EXPRESS™ ÎȚI OFERĂ CONSULTANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ PENTRU A TE INTEGRA ÎN FAMILIA NOASTRĂ, CARE SE EXTINDE RAPID.

PREZENȚA ÎN 9 ȚĂRI FACE DIN FIT EXPRESS™ LIDERUL DE PIAȚĂ A SEGMENTULUI DE STUDIOURI EMS.

În toate orașele din lume, există un potențial uriaș pentru mult mai multe studiouri Fit Express™. Planurile noastre includ extinderea la nivel mondial și din acest motiv ne-am asigurat că sistemul nostru de francizare este foarte accesibil.

WM

SUNTEM O ECHIPĂ TÂNĂRĂ ȘI DINAMICĂ ȘI AȘTEPTĂM SĂ BIFAȚI TOATE SPAȚIILE DISPONIBILE DE PE HARTA LUMII.

FitExpressFranchise

ATUNCI CÂND VĂ GÂNDIȚI SĂ VĂ ASOCIAȚI CU FIT EXPRESS™ TREBUIE SĂ AVEȚI ÎN VEDERE NUMEROASE ASPECTE.

Primul aspect este faptul că veți deveni administratorul propriei afaceri și veți genera o sursă de venituri cu această oportunitate incitantă de investiții.

Franciza Fit Express™ necesită o investiție totală mult mai mică decât cea a altor sisteme de franciză.

CONSULTANȚĂ

EMSBusiness

AFACEREA EMS

Concentrați-vă pe afacerea dumneavoastră și noi ne ocupăm de partea tehnică și administrativă.

Ne place să inovăm, să gândim, să acționăm și să dezvoltăm afacerea fiecărui client care dorește o schimbare.

Activăm în domeniul EMS de 5 ani, iar istoricul nostru ne permite să vă oferim consultanță de calitate. Ne adresăm clienților care necesită asistență pornind de la o idee până la obținerea unei afaceri rentabile. Vă oferim metode, instrumente, sisteme și mecanisme pentru a vă rezolva toate problemele.

În plus, toată echipa noastră se va deplasa în țara dumneavoastră și vă va pregăti personalul, vă va oferi informațiile necesare privind afacerea EMS. Gândim în rezultate palpabile: productivitate, flux de numerar sporit, mobilitate și flexibilitate.

FINANCIARĂ

Odată cu trecerea timpului, am ajuns să vă cunoaștem mai bine – pe dumneavoastră personal și situația dumneavoastră financiară. Prin urmare, ne-am adaptat serviciile la nevoile particulare ale fiecăruia. În schimb, ne-ați oferit încredere, iar relația noastră a devenit din ce în ce mai solidă.

Suntem flexibili, direcți, transparenți și sperăm să vă aducem succesul pe care îl doriți.

Fit Express vă oferă posibilitatea să beneficiați de un broker financiar aflat la discreția dumneavoastră, pentru a vă răspunde la toate întrebările.

IMOBILIARĂ

De îndată ce aveți 2-3 locații alternative ale viitorului studio Fit Express,      anunțați-ne, iar echipa noastră se va deplasa către țara dumneavoastră pentru a vă oferi consultanță în alegerea locației potrivite. Trebuie să fie o proprietate imobiliară cu vedere la stradă, ceea ce înseamnă,de fapt, că trebuie sa fie vizibilă pentru pietonii care trec pe lângă ea.

De îndată ce încheiați contractul pentru noua locație, începe activitatea noastră. Vom începe să pregătim proprietarii, personalul și antrenorii pentru marea deschidere a noului dumneavoastră studio Fit Express. Vom începe să vă promovăm locația, în timp ce dumneavoastră amenajați spațiul pentru a deveni un punct de atracție în orașul în care locuiți.

DESIGN INTERIOR

Inspirație, spațiu, armonie.

FitExpress oferă o gamă largă de servicii în acest domeniu, care includ: Consultanță în design interior, redare 3D, proiecții, alegerea texturii și a materialelor viitorului studio. Toate studiourile Fit Express prezintă interioare inovatoare și cu stil! Ne adresăm celor pasionați care au cu adevărat grijă de spațiul lor de antrenament și care caută idei noi pentru a-l perfecționa. Considerăm că suntem o sursă de idei pentru a ajuta ca proiectul visurilor dumneavoastră să devină realitate și pentru a vă personaliza studioul. La Fit Express, creăm spații care îmbină cu ușurință funcționalitatea și designul plăcut. Designerii noștri au o viziune practică, inspirată și intuitivă.

MEDII DE SOCIALIZARE

Ne sprijinim partenerii pentru a obține o prezență online solidă.

Consultanța FitExpress alege soluția optimă în domeniul mediilor de socializare.

Identificăm grafica și ideile creative pentru a obține un design excelent. Serviciile noastre includ: Pagini specializate pentru campanii de marketing

Google Adwords

Canal Youtube dedicat

Pagină de Facebook,

administrarea conturilor și crearea conținuturilor.

Vă conectăm peste tot în lume cu alte cluburi sportive,federații EMS și multe altele.

SERVICII DE MENTENANȚĂ

Suntem singurul centru care oferă Asistență imediată.

Fit Express este un centru de servicii de mentenanță oficial autorizat XBody Asistență service online

AȘA CĂ DE CE SĂ MAI AȘTEPȚI? ALĂTURĂ-TE ACUM FAMILIEI FIT EXPRESS™!

Te  vom sprijini pe deplin în ceea ce privește: alegerea spațiului, tehnologia EMS, soluțiile financiare, administrarea studioului, servicii de marketing ale studiolui, vânzările  ale abonamentelor de membru și multe altele…