Fit Express este cea mai mare franciza de EMS din lume. Este prezenta in 9 tari, cu peste 20 de studio-uri in toata lumea.

[interactive_map id=”22″]

Fit Express este cel mai mare lant de francize EMS din lume

Dacă vrei să îţi dezvolţi un business în industria fitness, un spa, un cabinet de recuperare sau dacă vrei să revitalizezi centrul pe care deja îl deţii, te invităm în rândurile următoare să descoperi franciza Fit Express.

Coming together is a beginning
Keeping together is progress
Working together is success.
                              Henry Ford

Ideal pentru clienții tăi:

 •  Tonus de invidiat in timp record: ii ajuta sa isi antreneze tot corpul cu garantia unor rezultate rapide

 • Imbunatateste sanatatea: reprezinta o metodă medicală benefică în prevenția unor afecțiunireabilitare post-traumatismameliorarea durerilor de spatecorectarea posturii, atrofie musculară, etc

 • Salveaza timp: în secolul vitezei, este o adevărată eliberare să ştii că în doar 20 minute poţi lucra toate cele nouă mari grupe musculare, obiectiv care, în mod normal, ne-ar consuma o săptămână de antrenamente zilnice de o oră;

Ideal pentru tine, ca antreprenor:

 • un business profitabil: 2000 – 3000 eur inca din primele 6 luni de la deschidere

 • cheia succesului: îţi punem la dispoziţie antrenori special pregătiţi în acest sens

 • educatie si know-how: integram în materialele tale educaţionale cele mai noi descoperiri ştiinţifice şi medicale în ceea ce priveşte tehnologia EMS. Vei avea la dispoziţie diferite metode şi intrumente ce te vor ajuta să optimizezi, să personalizezi spaţiul ales, să obţii productivitate mai mare, cash-flow mai bun, o imagine solidă în piaţã etc;

 • Consiliere în alegerea locației: te vom ajuta cu identificarea, negocierea şi achiziţia celor mai potrivite spaţii pentru conceptul pe care ţi l-ai propus;

Testimoniale

13931625_10207214678947402_266269717_o

Am luat decizia de a renunta la locul meu de munca full-time in urma cu aproximativ 2 ani si sa m-am alaturat sotului meu in dezvoltarea francizei Fit Express. Imi place ceea ce fac si nu imi este dor nici macar un pic de munca mea de birou! In momentul in care am deschis studioul, nu stiam nimic despre amenajarea spatiilor, despre alegerea antrenorilor potriviti, dar Arpad si echipa Fit Express au fost un mare sprijin. Am lucrat pentru alte corporatii unde rareori am avut posibilitatea de a interactiona cu CEO-ul, ori Arpad este un mentor adevarat. In mod clar, conducerea propriei afaceri nu este simpla. E de munca! Dar noi in mod constant ne imbunatatim activitatea, iar sprijinul pe care l-am primit este de nepretuit!

14001743_10207214666387088_461734961_o

Detinam si operam o franciza Fit Express de 2 ani si suntem foarte multumiti de suportul si know how-ul primit. Inca ma uit uimit la rezultatul muncii noastre, ca si echipa si nu as putea sa imi imaginez intoarcerea catre un loc de munca unde programul este de la 9 la 5 si si unde stau pe scaun la birou toata ziua. Sunt facut pentru a gasi zilnic potentiali clienti pentru studioul meu. Aceasta oportunitate de afacere este pentru oricine vrea sa se dedice full time in propriul business si pentru oricine gaseste bucurie in rezultatele minune oferite de aparatul XBody.

13987926_10207214670547192_1735858652_o

Mi-am dorit dintotdeauna un business prin care sa pot ajuta oameni dornici de o schimbare. Am fost mereu pasionat de sanatate si sport si am considerat ca aceasta oportunitate mi se potriveste ca o manusa. Pe langa serviciul de fitness cu EMS, intotdeauna mi-am dorit sa detin un cabinet de masaj. M-am temut intr-o oarecare masura ca echipa Fit Express nu va dori o asociere de servicii, insa m-am inselat. Au fost cat se poate de deschisi si flexibili si astfel, a luat nastere studioul meu din Ion Brezoianu unde oferim antrenamente EMS si masaj profesionist. Ma simt implinit ! Sunt incantat de angajatii mei, de echipa Fit Express care imi livreaza clienti interesati de antrenament si locuiesc sau lucreaza in zona noastra si nu in ultimul rand, de turnura pozitiva pe care am apucat-o de la infiintarea studioului.

14018157_10207214673187258_1360904416_n

Avand fondatorul Fit Express ca CEO si unul foarte pasionat de afacerea sa, nu inseamna doar suport pentru parteneri, ci si dezvoltare continua, expansiune. Astfel ca franciza Fit Express a devenit internationala si este prezenta in 9 tari. Am ales sa fim parte din acest sistem datorita nenumaratelor certificari ale aparatului si societatii, redeventelor lunare oneste si suportului de 24 ore / 7 zile pe saptamana. Echipa Fit Express m-a ajutat in alegerea locatiei si a antrenorilor, mi-au negociat chiria si salariile angajatilor, mi-au trainuit intregul staff si lista ar putea continua la nesfarsit. Le-am comunicat ca nu am experienta in domeniu si recunosc, aproape ca nu am miscat un deget. Profitabilitatea a venit inca din prima luna, precum mi-a fost indicat de catre echipa.

De ce avem succes?

FRANCHISE SYSTEM

Fit Express reprezintă un business de succes în industria sportului și a sănătății. Conceptul se bazează pe revoluția tehnologiei EMS (electrical muscle stimulation, tehnologie dezvoltată pentru industria aero-spațială) si este o metodă ce combină variantele clasice de antrenament cu tehnologia, oferind clienților rezultate rapide și de durată.

Un antrenament de 20 de minute echivalează cu 2 ore de mers la sală și este indicat atât pentru tonifierea musculaturii cât și pentru pierderea în greutate. Rezultatele sunt vizibile din prima lună de antrenament și față de metodele convenționale, protejează articulațiile și încheieturile, astfel că poate fi folosit inclusiv de persoanele care se află în recuperare medicală.

Numele tau (Obligatoriu)

Telefon (Obligatoriu)

E-mail (Obligatoriu)

Oras / Localitate (Obligatoriu)

Interesat de (Obligatoriu)

TRAIN-01
XBODY WHITE

Avantajele francizei Fit Express

 • pregăteşte antrenorii pentru aparatul XBody prin intermediul singurului sistem licenţiat internaţional de şcolarizare, EMS Trainer Institute
 • reparaţii garanţiale şi după garanţie
 • XBody Online – un soft de Management care comunică cu aparatul XBody. Oferă control total asupra activităţii aparatelor. Prezintă rapoarte financiare zilnice şi periodice, statistici şi concluzii. Include baza de date a clienţilor, având şi un programator săptămânal şi arhivează întregul istoric al aparatului – este singurul soft de management şi programator pe piaţă care are o conexiune directă cu aparatul.
 • singurul francizor de EMS pe piaţă care oferă servicii de consultanţă şi de parteneriat. De acest serviciu se ocupă departamentele de specialitate în cadrul căreia activează oameni de renume şi cu experienţă în domeniu.
 • franciza este prezentă în 9 ţări: Romania, Bulgaria, Moldova, Danemarca, Italia, Serbia, Cipru, Ungaria si UK

Vei găsi în Fit Express nu doar un bun partener de afaceri, ci şi un consilier de încredere ce îţi oferă:

 1. Studiu de piata personalizat in functie de orasul in care iti doresti sa deschizi studioul

2. Consiliere in alegerea locatiei

3. Consiliere in amenajarea spatiului ales

4. Consiliere in alegerea aparatului potrivit pentru locatia ta

5. Consultanță promovare și marketing alături de cursuri de achiziție și fidelizare a clienților.

6. Notorietate si ecoul de brand al XBody

7. consultanta in construirea si promovarea imaginii in social media

8. Consultanță susținută în extinderea afacerii și deschiderea unui noi locatii.

9. suport si feedback constant prin instrumentul de management al afacerii, sistemul XBody Online

Echipa Fit Express 

Aplică acum pentru franciza Fit Express.

Taxa de franciză 10.000 .

Redevență 1€/Antrenament.

De aici incepe independenta ta financiara.

Complecteaza formularul si unul dintre colegii nostrii te va contacta.

Numele tau (Obligatoriu)

Telefon (Obligatoriu)

E-mail (Obligatoriu)

Oras / Localitate (Obligatoriu)

Interesat de (Obligatoriu)

Sequence-01_2