Începem toamna cu entuziasm! Serviciul Fit Express de închiriere al aparatelor XBody aduce antreprenorului satisfacţie, echilibru şi o stare de împlinire.

Succes Garantat

Cunoştinţele noastre legate de EMS, de piaţă şi de concurenţă, împreună cu abilităţile şi strategiile de comunicare, de prezentare, de asigurare clienţi în numele vostru, sunt garanţia sigură a oportunităţii remarcabile pe care v-o punem la dispoziţie.

De la 700€ / lună

La doar 580€ 

0

Mai sunt disponibile

Doar 30 aparate disponibile.

Porneşte afacerea acum

XBodyIcon

XBody este singurul aparat EMS din lume atestat TÜV Rheinland. 

Pachetul include aparatul XBody NEWAVE, 3 veste de antrenament şi toate celelalte accesorii necesare desfăşurării activităţii de studio.

Porneste-ti Afacerea.

FitExpressStudioIcon

Ne-am propus să identificăm antreprenori cu potenţial care îşi doresc un business cu EMS.

Tot ce ne dorim este să îţi asumi o atitudine profesionistă şi tehnicile de antrenament prezentate la training, ambele fiind conduse de grijă permanentă faţă de clienţi. Pe parcursul colaborării, ne asigurăm că înveţi tot ce ai nevoie pentru a obţine rezultate excelente.

Dacă vrei să îţi pui în valoare profesionalismul, îţi plac provocările şi vrei o carieră de succes, aplică aici.

Fit Express este partenerul tău ideal din următoarele motive:
✏️ avem o gândire strategică orientată spre obiectivele tale de business
✏️ suntem flexibili
✏️ găsim soluţii pentru problemele pe care le întâmpini, nu ne concentrăm pe cauze
✏️ suntem atenţi la detalii
✏️ avem viziune
✏️ cunoaştem comportamentul de consumator şi necesarul implicat
✏️ suntem foarte buni comunicatori

Porneste-ti Afacerea.

Testimoniale

14018157_10207214673187258_1360904416_n

Avand fondatorul Fit Express ca CEO si unul foarte pasionat de afacerea sa, nu inseamna doar suport pentru parteneri, ci si dezvoltare continua, expansiune. Astfel ca franciza Fit Express a devenit internationala si este prezenta in 9 tari. Am ales sa fim parte din acest sistem datorita nenumaratelor certificari ale aparatului si societatii, redeventelor lunare oneste si suportului de 24 ore / 7 zile pe saptamana. Echipa Fit Express m-a ajutat in alegerea locatiei si a antrenorilor, mi-au negociat chiria si salariile angajatilor, mi-au trainuit intregul staff si lista ar putea continua la nesfarsit. Le-am comunicat ca nu am experienta in domeniu si recunosc, aproape ca nu am miscat un deget. Profitabilitatea a venit inca din prima luna, precum mi-a fost indicat de catre echipa.

13987926_10207214670547192_1735858652_o

Mi-am dorit dintotdeauna un business prin care sa pot ajuta oameni dornici de o schimbare. Am fost mereu pasionat de sanatate si sport si am considerat ca aceasta oportunitate mi se potriveste ca o manusa. Pe langa serviciul de fitness cu EMS, intotdeauna mi-am dorit sa detin un cabinet de masaj. M-am temut intr-o oarecare masura ca echipa Fit Express nu va dori o asociere de servicii, insa m-am inselat. Au fost cat se poate de deschisi si flexibili si astfel, a luat nastere studioul meu din Ion Brezoianu unde oferim antrenamente EMS si masaj profesionist. Ma simt implinit ! Sunt incantat de angajatii mei, de echipa Fit Express care imi livreaza clienti interesati de antrenament si locuiesc sau lucreaza in zona noastra si nu in ultimul rand, de turnura pozitiva pe care am apucat-o de la infiintarea studioului.

13931625_10207214678947402_266269717_o

Am luat decizia de a renunta la locul meu de munca full-time in urma cu aproximativ 2 ani si sa m-am alaturat sotului meu in dezvoltarea francizei Fit Express. Imi place ceea ce fac si nu imi este dor nici macar un pic de munca mea de birou! In momentul in care am deschis studioul, nu stiam nimic despre amenajarea spatiilor, despre alegerea antrenorilor potriviti, dar Arpad si echipa Fit Express au fost un mare sprijin. Am lucrat pentru alte corporatii unde rareori am avut posibilitatea de a interactiona cu CEO-ul, ori Arpad este un mentor adevarat. In mod clar, conducerea propriei afaceri nu este simpla. E de munca! Dar noi in mod constant ne imbunatatim activitatea, iar sprijinul pe care l-am primit este de nepretuit!

Porneste-ti Afacerea.

Echipa Fit Express 

Porneste-ti Afacerea.