XBody-ONLINE-Logo

XBODY ONLINE™ ESTE O PLATFORMĂ INTEGRATĂ CARE ÎMBINĂ CARACTERISTICI UNICE ȘI INFORMAȚII  NECESARE PENTRU A VĂ AJUTA SĂ VĂ ADMINISTRAȚI ACTIVITATEA UȘOR, ÎN FIECARE ZI, INDIFERENT DE LOCUL ÎN CARE VĂ AFLAȚI.

Cu  platforma XBody™ online beneficiezi de o imagine în ansamblu asupra aspectelor financiare, a aparatelor și a antrenorilor. Aceasta îți oferă posibilitatea să fii la curent cu toate informațiile despre studioul tău, confortabil, din confortul casei sau de oriunde te-ai afla. Noul nostru sistem online este conectat la toate aparatele tale XBody NEWAVE, oferindu-ți informații despre situația financiară a studioului, stadiul programărilor și informații referitoare la clienți.

Stabilește-ți obiective personale și urmărește-le!

Booking your training hours, setting personal goals and celebrating achievements.

Fiecare client își poate stabili propriile obiective și își poate lua măsurătorile. Cu ajutorul sistemului de obiective setat, clientul poate calcula numărul de săptămâni necesare pentru a atinge obiectivul necesar. Pe baza propriilor măsurători, clientul poate urmări cât de rapid se schimbă procentele de greutate, grăsimea corporală și masa musculară.

STUDIOURILE AU O PRIVIRE GENERALĂ ASUPRA REZERVĂRILOR FĂCUTE

În planul de rezervări puteți vedea și gestiona toți clienții care au făcut o rezervare și le puteți analiza legitimațiile disponibile. Agenda studioului este codificată pe culori, fiind astfel reprezentativă pentru fiecare tip de client pe care l-ați putea dori (oaspete, VIP, client cu un acces, client obișnuit etc.). Culorile diferite arată și diferitele tipuri de legitimații care au fost vândute.

VALIDAREA CIFREI DE AFACERI ȘI A PROFITURILOR

În calitate de proprietar de studio, cu ajutorul acestei platforme dețineți controlul deplin al veniturilor studioului, pe baza diferitelor statistici. Una dintre aceste statistici este venitul lunar comunicat de către indicatorul de abonamente sezoniere. Aici, venitul anual poate fi verificat pentru un anumit an și pentru un anumit studio. Tot aici se poate verifica venitul zilnic și cel lunar, respectiv numărul de legitimații (abonamente) vândute, pe zile și luni.

UN LOC PENTRU TOATE INFORMAȚIILE DESPRE CLIENȚI

Cu XBody™ online, informațiile despre clienți pot fi stocate într-o singură platformă integrată. Le puteți adăuga și diferite informații, de exemplu greutatea corporală, înălțimea, tipul corporal, alimentația recomandată și evoluția în timp. De asemenea, le puteți verifica oricând istoricul antrenamentelor. Această platformă vă oferă opțiunea de a vizualiza toate informațiile relevante referitoare la un client, informații necesare pentru a stabili în avans antrenamentul și a asambla echipamentul, lenjeria sau manșeta pentru braț. Proprietarul studioului beneficiază, astfel, de o prezentare a legitimațiilor valide ale unui client.

STUDIOURILE AU O PRIVIRE GENERALĂ ASUPRA REZERVĂRILOR FĂCUTE

Managerul de studio are o prezentare generală a tuturor rezervărilor. În agenda studioului puteți vedea toți clienții care  și-au făcut o rezervare, respectiv tipul de legitimații pe care le-au achiziționat. Agenda studioului este codificată pe culori și este foarte reprezentativă. Culorile diferite indică diferitele tipuri de legitimații vândute.