FRANCHISE SYSTEM

FIT EXPRESS™ ESTE O FRANCIZĂ EMS INTERNAȚIONALĂ CU UN CONCEPT COMPLET DIFERIT DE TOATE CELELALTE METODE DE ANTRENAMENT „CONVENȚIONALE”.

Nu mai este nevoie să te antrenați de câteva ori pe săptămână într-un studio de mare dimensiuni, pe mai multe aparate de fitness. Acum ai posibilitatea să te antrenezi  timp de 20 de minute de 2 ori pe săptămână într-un „microstudio” cu un aparat XBody NEWAVE™ și un antrenor personal EMS.

Asemenea unui sistem de franciză obișnuit, Fit Express™ oferă antreprenorilor amenajarea completă a studioului & toate informațiile necesare pentru funcționarea afacerii tale. Poți adopta conceptul Fit Express™ și  poți pune bazele propriului microstudio de succes.

POȚI CUMPĂRA ONLINE TOT CEEA CE AI NEVOIE PENTRU STUDIOUL TĂU

LOGO XBODY

XBody Hungary LLC a fost înființată în  anul 2010. Este o societate cu capital 100% maghiar, care fabrică și vinde echipamente sportive pe baza unui sistem modern de antrenament prin stimulare electrică musculară a întregului corp.

Începând de anul trecut, linia de producție și vânzările se desfășoară conform standardelor EN ISO 9001:2009, încurajându-se astfel competitivitatea pe piețele interne și internaționale și implementarea planurilor pe termen lung.

newave-head
newave-logo
actiwave-head
actiwave-logo
newave-med-head
newave-med-logo

GĂSEȘTI TOATE PRODUSELE EMS ÎN

EMS-Trainer-Institute-Logo

Institutul a fost conceput ca o platformă pentru transferul de cunoștințe în ceea ce privește tehnica de antrenament în secolul al XXI-lea pentru a îmbunătăți aptitudinile și competențele de antrenament ale antrenorilor EMS de peste tot din lume.

Fit Express™ cooperează cu Institutul pentru ca cei mai buni antrenorii să își desfășoare activitatea în studiourile sale. Antrenorul nostru principal Antrenorul nostru principal de o înaltă pregătire poate instrui corespunzător antrenorii din studioul tău și pentru a le oferi acestora diplome în urma evaluării.

AFLĂ MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE EMS TRAINER INSTITUTE
XBody-ONLINE-Logo

XBody™ online este o platformă integrată care îmbină caracteristici unice și informații pentru a te ajuta să îți administrezi afacerea ușor, în fiecare zi, indiferent de locul în care te afli.

Cu platforma XBody™ online, beneficiezi de o privire de ansamblu asupra aspectelor financiare, a aparatelor și a antrenorilor. Fii la curent cu toate informațiile despre studioul tău, confortabil, din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla! Noul nostru sistem online este conectat la toate aparatele tale XBody NEWAVE, oferindu-ți informații despre situația financiară a studioului tău, stadiul programărilor și informații referitoare la clienți.

AFLĂ MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE XBODY ONLINE